Toe aan onderhoud van het houtwerk van je pand? Of gewoon toe aan een frisse uitstraling van jouw woning? Tijd voor vernieuwend buitenschilderwerk. Tijd voor Hendriksen Spraypaint!

Ongetwijfeld het meest besproken onderwerp: het weer in Nederland. Minder besproken is de grote impact ervan op het buitenschilderwerk. Kwalitatieve onderhoud en duurzame bescherming van je houtwerk is daarom erg belangrijk. Met de nadruk op duurzaam. Want de klasse die Hendriksen Spraypaint levert wordt des te meer zichtbaar na een paar jaar. Wanneer je ontdekt hoe de verf zich houdt.

Een goed begin is het halve werk. Onze buitenschilders weten dat en beginnen daarom altijd met een uitgebreide inspectie van de staat van het houtwerk. Pas als houtrot geen schijn van kans meer maakt, starten we met het schilderwerk. Met uiterste precisie. Wij realiseren ons wat het buitenschilderwerk met je woning doet. De ene woning is de andere immers niet. En smaken verschillen.

Daarom nemen we de tijd voor onze projecten en kijken onze buitenschilders naar de héle woning. Inclusief de omgeving en lichtinval. We selecteren zorgvuldig de juiste verfsystemen en zoeken de perfecte kleurencombinatie. Alles voor een esthetisch verantwoord resultaat dat past bij de omgeving, je woning en vooral bij jouw wensen.
Vakmanschap. Daar staan wij voor. Secuur, stipt en zorgvuldig. Zo schildert Hendriksen Spraypaint!

We hebben geduld, oog voor detail en hechten minstens zoveel waarde aan de voorbereiding als aan de afwerking. Geen kozijn, deur of dakgoot blijft ongecheckt bij de inspectie van het houtwerk. Houtverbindingen controleren we extra goed. Zwakke punten in het schilderwerk worden hersteld en de kleinste gaten, kieren en zelfs haarscheuren worden opgevuld met speciale plamuur. Dan pas beginnen we met de afwerking. Al het houtwerk behandelden we met de juiste verfsystemen en per situatie selecteren we de juiste hoogglansverf zorgvuldig. Zo waarborgen we de perfecte kwaliteit en langdurig glansbehoud van het schilderwerk. En een stijlvol resultaat, waarmee jouw pand dé blikvanger van de straat wordt.

Met onze vakmanschap ontzorgen we jou volledig. Of je nu particulier, VvE of als bedrijf bij Hendriksen Spraypaint aanklopt, op locatie gaat het ons om vertrouwen en respect. Heldere communicatie vinden we heel belangrijk. Voor, tijdens en na de klus. De zekerheid van een zorgeloos proces. Dat kun je van HS verwachten. HS staat voor kwaliteit. We werken daarom enkel met de modernste verfproducten voor het buitenschilderwerk dat we leveren. We stellen maximale eisen aan de kwaliteit, zodat we een langdurig glansbehoud kunnen waarborgen. Kwaliteit en duurzaamheid van het schilderwerk staat hoog in het vaandel.